flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей!

24 травня 2013, 09:12

        23 травня 2013 року Солонянським районним судом Дніпропетровської області було проведено День відкритих дверей на тему "Моя майбутня пофесія - ЮРИСТ".  

       Визнаючи людину найвищою соціальною цінністю, Конституція України закріпила широке коло прав, свобод та гарантувала їх захист, в тому числі й від порушення з боку держави, її органів та посадових осіб. Одним з найдієвіших засобів захисту прав, свобод законних інтересів є судовий захист.

        Значну роль у формуванні іміджу суду зокрема та судової системи в цілому відіграє наявність доступної інформації у громадян про діяльність судів, суддівського корпусу, органів судової влади.

        З метою ознайомлення молоді з судовою системою, підвищенням довіри до суду 23 травня 2013 року в Солонянському районному суді Дніпропетровської області відбувся " День відкритих дверей".

        Наприкінці зустрічі учні та їх викладачі подякували керівництву суду за організацію проведеного заходу, який дав змогу в реаліях побачити роботу всього суду.

         В свою чергу керівництво суду запропонувало організовувати подібні заклади і в майбутньому для підвищення юридичної обізнаності населення та підростаючого покоління.