flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Солонянський районний суд Дніпропетровської області взяв під варту чоловіка, який підозрюється в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

18 вересня 2017, 16:04

Солонянський районний суд Дніпропетровської області  взяв під варту чоловіка, який підозрюється в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

17 вересня 2017 року Солонянським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі  32000 гривень  чоловіку, уродженцю Донецької області,  який тимчасово  проживав без реєстрації  на території Солонянського району  Дніпропетровської області.

14 вересня  2017 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс своєму знайомому, з яким спільно розпивав спиртні напої,  тяжке тілесне ушкодження,  небезпечне для життя в момент заподіяння. Після скоєння злочину чоловік втік з місця події, але вже  наступного дня був затриманий працівниками поліції.

         Дії чоловіка кваліфікуються за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання від  п’яти до  восьми років позбавлення волі.

         В.о. прес-секретаря суду.